Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2022.10.06 16:40
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Varga Lászlóné 2022-10-03 14:37:06

Első utam volt ezzel az irodával de szerintem az utolsó is egyben. Amerika Keleti Part és Kanada volt. Már az első nap Bostonban fél orrával később jött értünk. Volt hogy egy órát ültünk a buszban vártuk a kinti idegen vezetőt. Nem jött!!
Reggel fél nyolcra böröndel lent várakoztunk a szálló halljában és 12óra után jött meg a busz értünk. mondani sem kell, hogy min denki fel volt háborodva. Több mint száz km-t gyalagoltunk. Ezt elfelejtette az iroda előre közölni. Ócska Kínái negyedet sétáltunk körbe aztán a piacon volt szabadidő ami semmire nem volt jó.Volt tömegközlekedéses nap is az ut folyamán ahol este nem fértünk fel a buszra 2 részletben érkeztünk este a sötétben a szállóba. Haza utazás az tragikus volt. Szintén nem jött a transzfer busz hogy kivigyen a reptérre. 36fő kis kocsikkal indultunk el így nem is ért ki mindenki időben. 28 fő tudott haza jönni a rendes géppel a többiek másik járattal. mivel mi az első autóval jöttünk nekünk meglett a bőrönd minden de nagyon sok utitársnak még ma sincs meg. Idegen vezető az utolsó csoportal jött így önnálóan kellett Amszterdámban az átt szállást intéznünk. Senkinek nem kívánom ezt az idegességet ami ott volt. Nem az idegenvezetővel volt a gond mert amit lehetet minden meg tett. A budapesti irodának kellett volna mindent előre lerendezni. Több mint tíz éve a Proko Travel irodával utazunk ott még soha ilyen nem fordult elő.-Ez az út minden volt csak élményekben gazdag Nem volt. Márton Ferencnek csak köszönettel tartozunk nemlettünk volna sokszor a helyében!!!!! Sorolhatnám a többit is csak idegileg így nagyon meg visel. Szeretném az egészet elfelejteni.

 

 

Biró Gábor 2022-07-26 18:51:52

Tisztelt AB AGRO,
ezúton is szeretnénk megköszönni a Sri Lanka-i körutazás nagyszerűen összeválogatott helyszíneit és gazdag programját az irodának, a segítőkészséget, szervezést, a kedvességet, átadott ismeretanyagot, a bevállalt extra vásárlásokat és utcai étkezéseket a helyi idegenvezetőnkek ! A páratlan élményeket a szállodák és étkezések minősége, illetve a személyzet és a helyiek kedvessége tette teljessé. Mindenkinek ajánljuk ezt az utat, és várjuk a következő közös kirándulást.
Köszönettel és üdvözlettel : Biró Gábor és Anett

 

 

Gereczi Sándor 2022-07-20 10:41:08

Kedves Zsuzsa, Kedves Dóra!

Szeretném megköszönni a június 26.-i Sri Lanka-túránk sikeréért tett fáradozásukat.

A túra nagyon jó volt, jól éreztük magunkat, sok csodát láttunk.
Idegen vezetőnk, Móga János, igen nagy szakértelemmel, tárgyi tudással, empátiával vezette a csoportot.
A kinti partner remekül végezte dolgát, nagyon kedvesek voltak, és igen hálásak is, hogy a kedvezőtlen hírek ellenére meglátogattuk gyönyörű országukat.
Sajnos nem mindennapi nehézségek között élnek, és a kilátások sem jók, de mi ebből nem éreztünk semmit: áram volt, és üzemanyagot is sikerült vételezni mindig, amikor szükség volt rá.
A szállodák jók voltak, a személyzet igen előzékeny, az ellátás kitűnő, bőséges.

Még egyszer köszönöm, hogy kétségeinket nem kis fáradsággal eloszlatták, és ami lényes, hogy aggodalmaink nem igazolódtak be.

Tisztelettel Gereczi Sándor.

 

 

Simon Jánosné 2022-07-04 20:27:23

Tisztelt Iroda! Köszönjük szépen a jól időzített és remek szervezést . A SrI lanka-i útjukról ma érkeztünk haza. (június 26-júl 4-ig). Minden program és szálloda remek volt. Az idegenvezető Móga János is rendkívül empatikus kedves, barátságos, segítőkészsége és tudása is csak hab volt a tortán. Az ottani viszonyokból mi szinte semmit nem érzékeltünk köszönhetően a kinti szintén nagyon kedves és segítőkész helyi idegenvezetőnknek és a nagyon remek buszsofőrünknek.Nem tudom hogy a Covid és az ország helyzetének köszönhető-e vagy az időpontnak, ami úgy tudom nem szezon, de szerencsére semelyik kihígyhatatlan látványosságnál nem volt tömeg, az időjárás is nagyom kellemes volt, egy nap esett csak az eső. A szállodák szépek voltak jó ételekkel kedves személyzettel.

 

 

Keszi Lászlóné 2022-06-06 09:58:51

Májusban USA Keleti part, Kanada utazáson vettünk részt. Nagyon tartalmas, szép emlékű utunk volt, köszönhető az Önök jó szervezésének, és nem utolsó sorban Ferenc Mártonnak, aki a lehető legtöbbet mutatta meg nekünk, sokkal többet, mint ami a programban szerepelt.
Marci által vezetett utazásban biztosan részt veszünk még.
üdvözlettel Keszi Lászlóné