Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2022.01.26 15:07
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

név nélkül 2021-11-15 09:30:40

Kedves Veronika!

Szerencsésen megérkeztünk a távoli Üzbégisztánból. Köszönettel tartozunk a tökéletes szervezésért. Különös tekintettel arra, hogy expressz iramban, egy röpke hét leforgása alatt ilyen, mindenre kiterjedő szuper programot állítottatok össze kalandvágyó kis társaságunknak. Ez az orszag fantasztikus élményeket tartogatott szamunkra. Idegenvezetőnk, Varga Bálint nagy profizmussal látta el feladatát. Köszönjük, köszönjük, köszönjük!


Üdvözlettel az “ötösfogat”

 

 

Máté 2020-10-25 19:50:41

Egy éve jöttünk haza az Önök által szervezett kínai útról, ez alkalomból még egyszer köszönjük a felejthetetlen élményeket és a szuper idegenvezetőt Varga Bálint személyében!

 

 

Pozbai Lászlóné 2020-04-13 10:40:10

Kubai nyaralás-Bátraké a szerencse
Már többször utaztunk Önökkel, most is csak a legjobbakat tudjuk elmondani a szervezésükről.Csodálatos 11 napban volt részünk, bejártuk Kubát,és a Karib tenger napsütötte tengerpartját is élvezhettük nyaralásunk során.Idegenvezetőnk Flores Andrea,a helyi id.vez.Jorge és a kinti partner részéről Ody,végig nagyon lelkiismeretesek voltak,mindent megtettek azért, hogy a karantén előtti utolsó pillanatokban is jól érezzük magunkat.Felejthetetlen élményekben volt részünk,nagyon elégedetttek voltunk a szállásokkal és a programokkal, sajnálhatják az itthon maradott utastársaink hogy nem jöttek el.
Köszönjük az Utazási Irodának hogy ezek ellenére elindította az utat! Pozbai László, felesége, és Nagy Béláné

 

 

Bolláné dr. Kovács Ibolya 2020-01-19 20:04:36

Tisztelt Utazási Iroda!

Első alkalommal utaztam az irodával a 2019. nov. 20-tól dec.02-ig tartó "USA Vadnyugati Panoráma" elnevezésű úton.
Az utazás minden szempontból remekül sikerült. A programokba mindent belesűrítettek, amit lehetett, ugyanakkor kellő szabadidőt is biztosítottak számunkra. Mindezt egy kivételesen jó idegenvezető (Ferencz Márton) irányításával tudták megvalósítani, aki nem csupán széleskörű tudásával, hanem jó szervezőkészségével és rendkívüli segítőkészséggel párosulva bonyolította a 40 fős társaság napi programjait. Még a "problémás utasok" esetében is korrektül, de határozottan lépett fel. Minden szempontból kiemelkedően szervezte a napi programokat. Számomra sokkal knyelmesebb volt szervezetten utazni, mint a korábbi fly and drive USA útjaim alkalmával. Köszönjük az irodának és a fantasztikus idegenvezetőnek az élményeket!

 

 

Schuster László 2019-12-18 04:59:35

A Zimbabwe-Botswana-Namibia ut negativ oldala volt , hogy rendkivül sokat buszoztunk ( szerintünk kicsit előkészítetlennek tünt az út )illetve, hogy ujabban az Utazási Irodák az ut látnivalóinak megmutatását a partner irodákra bízzák azzal hogy a csoportot kisérő személy igy nem idegenvezető hanem csoportkisérő tolmáccsá válik Ezt a szerepet Bajza Zsófia kíválóan teljesítette, holott néhányan a csoportból azt hitték , hogy Ő egyben az Idegenvezető is " Schuster László