Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2022.06.27 10:13
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Keszi Lászlóné 2022-06-06 09:58:51

Májusban USA Keleti part, Kanada utazáson vettünk részt. Nagyon tartalmas, szép emlékű utunk volt, köszönhető az Önök jó szervezésének, és nem utolsó sorban Ferenc Mártonnak, aki a lehető legtöbbet mutatta meg nekünk, sokkal többet, mint ami a programban szerepelt.
Marci által vezetett utazásban biztosan részt veszünk még.
üdvözlettel Keszi Lászlóné

 

 

Tünde 2022-05-30 10:04:08

Tisztelt Címzett!
Nagyon tetszett az USA keleti part és Kanada út. Nagyon szép helyeken jártunk. Élménnyel teli utazás volt számunkra.
Üdvözlettel:
Tünde

 

 

Kelemen György 2022-05-25 18:20:15

Tisztelt Utazási Iroda !
2022.05.14-24 között Albániai nagykörúton vettünk részt Vörös Zsolt vezetésével. Hatalmas elánnal és kitűnő szervezéssel vitte a csoportot. Ádi,az albán idegenvezető történelmi, művészettörténeti, földrajzi tudását, humorral fűszerezve sziporkázóan tolmácsolta. Sofőrünk, a vadregényes, sok-sok szerpentines hajtűkanyarral tűzdelt erdőségeken áthajtva szintén nagy tapsot kapott. Megérte a 11 napi lefáradás, mert egy csodálatosan fejlődő országot és kedves embereket ismertünk meg. Szívből ajánljuk Mindenkinek ezt a kirándulást ! Üdvözlettel: Kelemen György,-Györgyné,- és Döníz

 

 

Julianna 2022-05-20 15:20:29

Tegnap szerencsésen megérkeztünk nepáli utunkról. Nagyszerűen sikerült, kiválóan éreztük magunkat. Szeretném megköszönni az Önök szervezési munkáját, minden segítségüket. A kinti partnerirodájukkal is elégedettek vagyunk, minden apró részletre figyeltek, minden gondot megoldottak. A legfőbb gond a május 13-án Nepálban lezajlott választás volt, ugyanis azon a napon minden zárva volt és még járművek sem közlekedhettek az utakon. Számunkra ez egy teljes nap kiesést jelentett a programok lebonyolításában, de a kinti munkatársak megoldották, hogy a többi napon meglátogassunk mindent. Kiváló idegenvezetőket kaptunk, Mr. Joshi tudása és kedvessége széppé tette a városlátogatásokat, a Chitwanban pedig egy kedves fiatalember, Dev kalauzolt bennünket nagy lelkesedéssel mutatva be az állatokat.
Köszönjük ezt a szép élményt.

 

 

Weinber Erzsébet 2022-05-05 15:18:20

2022. áprilisában Nyugat-Törökországi körúton vettem részt az Önök szervezésében. Mindennel tökéletesen elégedett voltam: a szervezéssel, programokkal, szállásokkal, étkezéssel, időjárással, de elsősorban idegenvezetőjükhöz, Murat Akmanhoz szeretnék gratulálni. Tökéletes magyar nyelvtudásával, segítőkészségével, barátságosságával, első kézből származó információival feledhetetlenné tette utunkat. Remélem, máskor is tudok még Önökkel utazni.