Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2023.02.08 15:31
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Rostás Krisztina 2023-01-19 16:47:37

2022 Nyugati parti utazás. Az utazás rosszul szervezett volt, a szállások piszkos, elhanyagolt szobákat adtak, és olyan környezetben voltak, hogy az idegenvezető javasolta, hogy nem menjünk ki az utcára mert életveszélyes a környék. Szinte minden reggel toast pirítós volt a reggeli és csak néhány napon biztosították a napi 8-10 órás autóbuszozás mellett az ebédelési lehetőséget. Az idegenvezető nem ment a csapattal sehová, csak megmutatta az utat és jelezte, hogy milyen időpontra találjunk vissza. A meghirdetett fakultatív programok elmaradtok, Universal stúdióhoz nem mentünk, mert az idegenvezető megtagadta. a Grand Canyon-t lekéstük, mert egy faluban megálltunk "barátoknál" vásárolni. Az óriásfenyőkhöz másfelé kellett volna menni, de a lehetőséget csak fél nappal később tudtuk meg, mert az idegenvezető nem mondta el. Még csak lehetőséget sem adott arra, hogy magunknak megszervezzük. Az általam remélt 3 program így az idegenvezető szervezése miatt nem történt meg. De kérdésekre sem válaszolt és nem is nagyon beszélt velünk, csak ha az általa külön szervezett programokat intézte. A buszvezető egyedül vezetett mindennap helyettesítés nélkül 8 óránál bőven többet, le is robbant a busz az út felénél. Összességében igaz lett az útra az idegenvezető mondása:az utasokat nem kell elkényeztetni azzal, hogy teljesítjük a kéréseiket. Ebben egész úton következetes volt.

 

 

Varga Tibor 2023-01-11 14:16:24

2022 November USA Nyugati Part:
Életreszóló élmény volt minden napja az útnak. Az idegenvezetői csapatnál (Marci, Karl és Marta) felkészültebbet és rátermettebbet kívánni sem lehetett volna. Vakon megbízhattunk a tanácsaikban és a tapasztalataikban és egyszer sem csalódnunk. A 10+ éve együtt dolgozó "stáb" profizmusa abban is megmutatkozott hogy az út szinte minden percét tartalmas és élvezetes programokkal töltötték ki nekünk. Hálásak vagyunk érte!
Köszönettel
Varga Tibor

 

 

Varga Tibor 2023-01-11 14:16:09

2022 November USA Nyugati Part:
Életreszóló élmény volt minden napja az útnak. Az idegenvezetői csapatnál (Marci, Karl és Marta) felkészültebbet és rátermettebbet kívánni sem lehetett volna. Vakon megbízhattunk a tanácsaikban és a tapasztalataikban és egyszer sem csalódnunk. A 10+ éve együtt dolgozó "stáb" profizmusa abban is megmutatkozott hogy az út szinte minden percét tartalmas és élvezetes programokkal töltötték ki nekünk. Hálásak vagyunk érte!
Köszönettel
Varga Tibor

 

 

Tóthné Biró Mária 2023-01-08 14:06:52

Hosszas megfontolás után úgy döntöttem, leírok néhány átgondolásra ajánlott dolgot Önöknek, az USA nyugati part útról.(nov.22)
Többünk véleménye szerint sem korrekt a fakultatív programok rendszere, ne legyenek rejtett költségek! Voltunk páran, akik kifejezetten az Universal filmstúdiót szerettük volna látni, ami diktatórikus kijelentéssel egyszerűen elmaradt, ugyanakkor ott szembesültünk azzal, hogy mehetünk 65 dollárért a Hover-gáthoz, majd ugyancsak 65 dollárért tehettünk egy rövid városi sétát és felülhettünk a kábelvillamosra.
Az első és utolsó helyszínem volt úgymond igazi idegenvezetés, de többnyire magára hagyták a vezetők az utasokat.Egy-egy mosoly sem ártott volna felénk, inkább merev, mármár elutasító viselkedést éreztünk sokan.Már sokan beszélik az angolt közülünk is,így követhettük az utasokról mondott véleményeket a két vezető közt.
Én személy szerint azért is mentem, hogy lássam a mamutfenyőket (még a reptéren kiosztott programban is bent volt), de az idegenvezető a kovidra hivatkozva kihagyta azt is. Nagyon nagy csalódás volt.
Elmentünk Carmelba egy mosdószünetre, Montereybe minden vezetés nélkül szabadjára engedtek minket. Aki evett-ivott, vásárolt, bizonyára elégedett volt, de néhányan igényeltünk volna egy kis kultúrát is.
A Halál völgyében véletlenül mentem oda a Zabriskie-pointot jelző táblához, így tudtam csak erről a kultikus helyszínről.
Szó nem esett róla, mint ahogy a sok-sok órás buszozás során is órákat hallgattunk, a pár információ zöme is technikai jellegű volt.
Ez az út kb. 1 millió forintba került, azt gondolom, joggal vár el minőséget az ember.Eddig minden útjukkal elégedett voltam, remélem a továbbiakban is az lehetek.
Tisztelettel: T.Biró Mária

 

 

DrNagyMárta 2022-12-02 15:41:28

Tisztelt Iroda!
A nov.22.-én hazaérkező USA Ny.-i part úton vettem részt.Az út nagyon szép volt, a program bö, és jól összeállított.Az idegenvezető/Marci/ igazán rutinos, odafigyelő gondoskodó volt.Egyetlen kifogásom, hogy az iroda utolsó nyomtatott formában átadott programból a Hollywoodi lábnyomok kéznyomok megmutatása elmaradt.Továbbá a fakultativként feltüntetett Universal Stúdió meglátogatása iránti utazói igény fel sem lett mérve, hanem egyenesen el lett utasítva ennek a lehetősége az idő.vezető által.Ami a megszokott gyakorlattal messzemenően szembemegy.Ugyanakkor szerveztek egy SanFranciskói fakultativat, ami tartalmas és élvezetes volt.
Jó lenne ha a jövőben az iroda által leírtak valósulnának meg pontosan, mert az utasok arra számítanak!
Köszönettel a szép útért dr Nagy Márta