Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.10.20 14:06
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Bán Istvánné és Bán Anikó 2017-10-20 14:19:51

Tisztelt AB Agro Utazásszervező Iroda,
Kedves Marci!

Martin Luther King után szabadon: &#8222;Van egy álmom&#8221;, illetve teljesült egy álmunk, lányommal bejárhattuk az Amerikai Egyesült Államok keleti államainak és Kanada Quebec és Ontario tartományainak nagyvárosait és elbűvölő természeti csodáit. Biztosak voltunk abban, hogy az érintett Észak-amerikai kontinens említett területeit szeretnénk megismerni, azonban egyéb elfoglaltságaink miatt csak az utolsó utáni pillanatban tudtuk a Neckermann Utazási Iroda Allé fiókját felkeresni, azért, hogy az USA Keleti part-Kanada 2017. szeptember 21-től október 03-ig tartó programjára utolsó két főként befizethessünk.
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Ferencz Márton idegenvezető úrral történt első találkozásunktól a búcsúzásig &#8211; az út folyamán - minden, de minden teljesült abból a kiválóan összeállított programból, amelyet az Iroda munkatársai gondosan, aprólékosan, teljes körültekintéssel, precízen előkészített. A háttérmunkát Ferencz Márton, mindenki Marcija koronázta meg azzal, hogy az egyes metropoliszokban olyan magas színvonalú munkát végzett, amely mindannyiunk megelégedésére szolgált. A városok közötti nagyobb távolságok megtétele alatt is a buszon eltöltött időt történelmi, földrajzi, geográfiai ismeretek átadásával, a csoportkohéziót erősítő jókedvű, játékos programokkal színesítette. Az út elején az Amerikai Egyesült Államokról és Kanadáról egy általános ismeretterjesztő anyagot állított össze, valamint az általunk bejárt tájegységekről térképvázlatokat is kiosztott mindenkinek. A városokban a nevezetességek alapos bemutatásához a helyi idegenvezető munkatársak is magas színvonalú munkát végeztek. Érzékelhető volt, hogy Marci a helyi kollégákkal is rendkívül jó kapcsolatot ápol, így olyan helyekre is eljuthattunk, illetve Washingtonban olyan előadásban volt részünk, ami valóban páratlan élményt nyújtott. Ferencz Márton úr a megadott programokon kívül számtalan meglepetéssel rukkolt elő, és, ha valami véletlenül, az Ő hibáján kívül mégsem teljesült, &#8222;fájdalomdíj&#8221; gyanánt a csoport tagjait csokoládéval, keksszel jutalmazta. Összességében volt játék, móka, kacagás, rengeteg információ, amit nagy kedvvel hallgattuk Marcitól, közben ámultunk és bámultunk a rengeteg látni és csodálkozni valón. Átlagban gyalogosan napi 8-10 km-t tettünk meg együtt a csoporttal, az út során összesen &#8211; a newarki repülőtérig - 97,3 km-t. Marci az egyéni kérésünket is beillesztette a programba, úgy, hogy eközben az utastársak semmiben sem szenvedtek hiányt. Az út során Marci mindig és minden körülmények között gondoskodott arról, hogy a napközbeni és az esti étkezésünk is teljesüljön, hangulatos éttermekbe, pubokba és még piacokra is elkalauzolt minket, ezáltal is az &#8222;amerikai életérzést&#8221; kívánta megvilágítani. Az ételek megrendelésétől a fizetésig segítséget nyújtott, egyetlen egyszer sem hagyott magára senkit sem. Lehetőséget biztosított élelmiszerek vásárlására, ajándéktárgyak beszerzésére is. Utaztunk repülővel, busszal, metróval, taxival, kirándultunk hajóval. Az utolsó estén, késő este tíz órától segítséget nyújtott abban, hogy a hazafelé induló repülőjáratokra &#8211; egyéni kívánságaink szerint online &#8211; helyet foglalt.
Nagyon-nagyon köszönjük ezt az összehangolt, rendkívül jól megszervezett és végrehajtott programot az Iroda dolgozóinak és MARCINAK! Nekünk ez volt az első utunk az AB Agro Utazási Irodával, amely meggyőzött minket arról, hogy jövőben is az Önök által szervezett utakat helyezzük előtérbe.
Tisztelettel: Bán Istvánné és Bán Anikó

 

 

Ani, Lajos 2017-10-13 12:51:59

Köszönetünket szeretnénk kifejezni az irodának az utazás megszervezésért. Valóban tartalmas programot állítottak a 2017 szept.11-25-ös óriás kínai útra. Mindennap élményekben gazdag ,csodálatos tömérdek látnivaló volt. Az ellátás jó volt,a kínai segítők tökéletesen gyorsan megoldották a feladatukat,látszott jó helyi ismeretekkel rendelkeztek. Külön ki kell emelni idegenvezetőnket, Dr.Varga Bálint Urat, aki szinte rutinosan tolmácsolt,dirigált,előadott,óriási tapasztalattal rendelkezik. Az utazásunk során minden nevezetességre előadást tartott nem voltak üres órák.
Ezért Neki is köszönetünket fejezzük ki remélem az iroda ezt tolmácsolja. Egy észrevételünk van az út során a 24-ke délelőtt félnap hosszú volt a bevásárlásra. A "Viktória csúcs" és a tengerpart megérdemelt volna 3-4-órai sétát mert nagyon szép volt.

 

 

Jacsóné Felházi Marianna 2017-10-12 17:35:53

Tisztelt AB Agro

A szeptember 21.-október 03-i Amerika-Keleti Part-Kanada úton vettem részt a lányommal.
Az út kitűnően szervezett volt, sok szép, és érdekes látnivalóval. A szállodai szobák, és a étkek kiválóak. Az idegenvezető Marci nagy tudását, felkészültségét, segítőkészségét csak dicsérni tudom.A buszvezető tudását Lewis Hamiltonéhoz hasonlítanám Sok jó úti társsal találkoztam, akikkel szívesen részt vennék még az Iroda által szervezett úton.
Köszönettel: Jacsóné Felházi Marianna

 

 

Fráter Györgyné 2017-10-10 14:55:15

Tisztelt AB Agro Utazási Iroda!

2017.10.03.-án érkeztem haza az Usa Keleti part és Kanada nevet viselő körutazásról. Szeretném kifejezni köszönetemet az alapos minden igényt kielégítő szervezésért, a jó programokért és a magas színvonalú remek idegenvezetésért (Marci).
Bár a Proko Travel honlapján találtam az útra és ott is fizettem be, úgy érzem az érdem egyértelműen az Önöké.
Vallom: a legjobb reklám a jól végzett munka, mivel nagyon jól éreztem magam máris érdeklődéssel fordultam Marcihoz a Vadnyugati úttal kapcsolatban.
Remélem, hogy sikerül összehozni a jövő évre egy ugyan ilyen szép, élményekben gazdag körutazást, amelyhez még útitársat kell keresnem.

Munkájukat megköszönve, tisztelettel. Fráter Györgyné /Zentai Lili Violetta/

 

 

Fekete Róza 2017-10-10 12:44:58

Tisztelt Iroda Munkatársai!!!!
2017. szeptember 21-október 3-íg voltam az Önök irodája szervezésében Amerika-Keleti Part-Kanada úton. Én még Önökkel nem utaztam, most is a Proko-travel Kft. utazási irodámon keresztül, az Ők ajánlatával vettem részt ezen az úton. Az út gyönyörű, és szervezett volt! Csak gratulálni tudok Önöknek.Mint gyakorlott utazó nagy kritikus vagyok, véleményemnek mindig hangot adok, legyen az pozítiv, vagy negativ, de mindig jobbító szándékkal. Talán a sok-sok utazásom során az első út, ahol csak pozítív dolgokat tapasztaltam. Az idegenvezető Marci egy nagy kincs, nagyon felkészült, kedves, és nagyon odafigyel az utasok minden gondolatára. Fiatalkora ellenére szinte hihetetlen a hivatástudata. Tehát összegezve: az útvonal gyönyörű volt, a szállodák jók, a gépkocsivezető kiváló, az idegenvezető remek, jó útitársak, tehát minden egyben volt. 20 éve vártam erre az útra, de egy életre szóló élménnyel tértem haza. Köszönet érte, hála mindenkinek aki az út szervezésében, tervezésében részt vett. Kívánok Önöknek a további munkájukhoz sok sikert, jó egészséget, nagy tisztelettel: Fekete Róza