Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2023.03.31 18:20
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Kis Teodóra és Szalai Beáta 2023-03-30 15:07:41

Kedves Zsuzsanna és az iroda minden munkatársa!

Egyáltalán nem bántuk meg, hogy szervezett úttal jártuk be Indiának ezt a nagyon kicsi részét (Agra, Jajpur, Delhi). Egyéni szervezésben biztos nem tudtunk volna ennyi csodálatos helyre eljutni. Az AB Agro nagyon jó választás volt, a programok lenyűgözőek voltak, az idegenvezetőknek is köszönettel tartozunk, akik mindent megtettek, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat, minél több információt szerezzünk az országról, a nevezetességekről, és mindig nagyon vigyáztak ránk. Kedves figyelmesség volt, hogy a buszon naponta többször is kaptunk vizet. Le a kalappal a buszsofőr és a segítője előtt, akik abban az őrült kaotikus forgalomban biztonságban eljuttattak mindenhová.
Életünk egyik legmeghatározóbb utazása volt, biztos, hogy vissza fogunk menni Indiába!!

Mégegyszer köszönjük az élményt és további sok sikert kívánunk a munkájukhoz!

Kis Teodóra és Szalai Beáta

 

 

Váradiné N.Mária 2023-03-28 17:15:43

Dél India-Sri Lanka úton voltam Önökkel, amit minden utazónak, aki ezt a területet akarja megismerni, bátram tudom ajánlani. Nem volt semmi gondunk a területtel amit meglátogattunk, a szállásokkal, az ételekkel. Külön köszönet Móga János idegenvezetőnek, akinek szakmai hozzáértése, empátiája és segítőkészsége elismerésre méltó. Köszönet az Irodának ezért az útért, Váradiné Mari

 

 

Dr Klimentné dr Nagy Márta 2023-03-28 14:57:13

Tisztelt Dr Bognárné Kovács Zsuzsanna!
A 2023.febr.-i Dél India Srí Lanka útjukon vettem részt.Kissé megkésve írom le igen pozitív véleményemet.Köszönöm, hogy azzal a kis létszámmal is elindították a csoportot.Jól szervezett út volt, tartalmas programokkal, amit még két érdekes és hasznos programmal is kiegészítettek az idegenvezetőink.
Kiemelem Móga János nagyszerű szakmai teljesitményét és emberi hozzáállását az út során, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy tökéletesen érezzük magunkat. Személyisége, figyelmessége, kedvessége, türelme párját ritkító!
Szeretném, ha más útjaikon is találkozhatnék vele! Üdvözlettel Klimentné Nagy Márta

 

 

Balogh Gábor 2023-03-28 13:49:03

Köszönöm az Iroda dolgozóinak, mindenekelőtt dr. Varga Bálint idegenvezetőnek a Vietnam-Kambodzsa-Laosz út megszervezését és vezetését.Sajnos, az időjárás nem mindig volt fénykép barát, de erről senki nem tehet. Úgy érzem, a 20 fős csapat jól érezte magát és életre szóló élményekkel-no és persze ismeretekkel- várjuk az újabb utazás(oka)t-remélhetőleg az AB Agro közreműködésével!

 

 

Asztalosné Éva és Zoltán 2023-03-28 11:10:29

Kedves AB Agro Vezetősége és Munkatársai!
Részt vettünk az Önök által szervezett március 07-24. időpontban Vietnám-Laosz - Kambodzsa programon. Több alkalommal utaztunk már Önökkel és minden útról nagy megelégedéssel jöttünk haza.
De, ez az út még plusz mindent felülmúlt.
A szállások, az étkezések, a programok, kitűnőek voltak.
Az idegenvezető Dr. Varga Bálint tudása, embersége, gyakorlatiassága, segítőkészsége lenyűgözött minket.
A 18 nap során minden nap, minden perce szenzációsan fel volt építve. Sehol nem volt csúszás, a programelemek érdekesek voltak, nagyon lekötöttek bennünket.
Ezt az utat mindenkinek ajánlani tudjuk.
Kívánunk az AB Agro minden Munkatársának jó egészséget és köszönjük munkájukat.
Nagyon várjuk a következő utazást az iroda szervezésében.