Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2024.04.12 15:09
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Dr Cey-Bert Róbert Gyula 2024-04-04 13:26:16

Kedves Andrea!
Kitűnően sikerült a perui utazásunk, hála az AB Agro kiváló úttervezésének, amely történelmi, kulturális, gazdasági, néprajzi, földrajzi, sőt még gasztronómiai szinten is megismertette velünk Peru egyedülálló, gazdag értékeit.
Mindehhez természetesen kellett a vendégvezető Timár Zsuzsanna kivételes tehetsége és szaktudása, aki egyetemi szintű, világos, mindenki számára érthető előadásaival, magyarázataival megismertette és megszeretette velünk Peru csodálatos világát.
A legjobb vendégvezető, akivel eddig találkoztunk.
Kedves Andrea, mégegyszer nagyon köszönöm, hogy javasolta az AB Agro perui útját és az elkövetkező őszi utazásunkra is remélem, hogy talál majd számunkra valami érdekeset.
Tisztelettel és köszönettel:
Dr Cey-Bert Róbert Gyula

 

 

Dr. Földes József 2024-04-01 11:53:14

Kedves AB Agro!
Feleségemmel közösen vettünk részt 2024. március 18-29 között a "Kína legismertebb és legszebb városai" útjukon.
Gratulálunk Önöknek, hogy ilyen nagyszerű, élményekkel teli, jól megszervezett utat biztosítottak számunkra annak ellenére, hogy Kínában 4 év lezárás után csak most kezd újra beindulni a külföldi túrizmus, és ez bizony rengeteg nem várt problémával jár az utazások megszervezése és lebonyolítása során.
Külön köszönet és elismerés illeti Bakos Tamás idegenvezetőnket, aki végtelen profizmussal, és türelemmel kezelte a felmerülő váratlan helyzeteket, biztosítva ezzel az utasok zavartalan szórakozását, élmény-gyűjtését!
Az esti étterem látogatások ötlete egyszerűen zseniális, és a megvalósítás is jól sikerült.
Ha valamin javítani lehetne, az az utazásra jelentkezők pontosabb, taxatív jellegű tájékoztatása a fakultatív programokról, és azok költségeiről.
Dr. Földes József
Szolnok

 

 

Rutkai-Sugár Lilla és Rutkai András 2024-03-28 11:25:15

Tisztelt AB Agro Utazásszervező Iroda!

Pénteken, március 22-én érkeztünk vissza az indiai körutazásról, és nagyon jól érzetük magunkat a rendkívül gazdag programok után. Igaz, hogy gyakran korán, többször hajnalban kellett indulnunk, de egyáltalán nem fáradtunk el, mert kíváncsian jártuk a kisebb-nagyobb történelmi helyszíneket.

A jó hangulatot köszönhetjük idegenvezetőnknek, Áginak is, aki az első pillanattól kezdve lelkesen, nagy tudással és felelősséggel vezette a csoportot. Már a budapesti startnál mindenkivel személyes, vidám kapcsolatot alakított ki. A hosszú repülés (Varsóból Új-Delhibe) során elbeszélgetett a résztvevőkkel, felelt az egyéni kérdésekre, elmesélte az úttal kapcsolatos fontos információkat.

A helyi látogatások alkalmával messze az elvárt tájékoztatáson túl ismertette a város, a templom, a palota tudnivalóit. Ági bíztatott minket, és gyakran a csoport tagjai is "beszálltak" egy-egy kiegészítéssel, személyes élménnyel, mely hozzászólások még színesebbé tették az utazást.

Ha kellett, akkor a helyi idegenvezetőkkel, kísérőkkel is "megküzdött" a csoport érdekében, hogy egyetlen program se maradjon ki. Előfordultak kritikus helyzetek (pl. csomag elvesztés, reptéri bonyodalmak), és ilyenkor Ági szintén kiválóan oldotta meg a feladatot, segített a bajba jutott utason, együtt tartotta a társaságot.

Köszönjük, hogy megszervezték ezt az utat, és külön köszönjük Áginak, hogy tehetségével, tudásával, egyéniségével felejthetetlenné tette az indiai látogatást.

Üdvözlettel,
Rutkai-Sugár Lilla és Rutkai András

 

 

Fodor Mihály 2024-03-27 07:54:19

Tisztelt AB AGRO!

Feleségemmel részt vettem a Shanghai - Peking a szuperexpresszel útjukon. Mindennel meg voltunk elégedve, azt kaptuk, amit előzetesen ígértek.
Egy valamit mindenképpen ki kell, hogy emeljek, az pedig az idegenvezetés színvonala. Glaser Krisztina rendkívül felkészült volt, kellően határozott, ugyanakkor mindig kedves. Az információkat időben, pontosan, megfelelő arányban (fontos - nélkülözhetetlen - érdekes) rendszeresen megkaptuk.
Köszönjük Kriszta!

Tisztelettel: Fodor Mihály

 

 

Dr Bajkó Sándor 2024-03-26 18:32:28

Tisztelt AB Agro!

Tegnap tértem haza a "Shanghai-Peking szuperexpresszel" útról. Csodálatos élményekben volt részem, nagyon sok új tapasztalattal gazdagodtam. Semmi nem volt olyan, mint ahogyan eleve elképzeltem, a látottak, tapasztaltak minden várakozásomat felülmúlták. Szerencsém volt, hogy kitünő emberekkel ismerkedtem meg és főleg azzal, hogy Glaser Krisztina lehetett az idegenvezetőnk, akinek a szakmai tudásánál csak kedvessége, határozottsága és minden részletre való odafigyelése lehetett nagyobb. Mellette mindenki biztonságban érezhette magát, ugyanakkor olyan naprakész információi voltak a látottakkal kapcsolatban, amihez hasonlót ritkán tapasztaltam eddigi utjaim során. Szeretnék máskor is olyan útra elmenni, ahol Ő fogja kisérni a csoportot.

Tisztelettel és köszönettel
Dr. Bajkó Sándor