Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2018.03.20 15:24
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Milánné Szabó Erzsébet 2018-03-18 19:22:30

T.Utazási Iroda!
Nagyon jól éreztem magam a Dubai-Sri Lanka-Maldív útjukon.
Köszönöm a jól megszervezett utat. Aki még gondolkodik hova utazzon, bátran ajánlom ezt az utat, nem fog csalódni. Nagyon jók a programok és az országok kapcsolása.
Külön köszönöm idegenvezetőnknek, Ferenc Mártonnak, hogy mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Szívesen vennék részt a későbbiekben is olyan úton ahol Ő az idegenvezető.
Hajlamos vagyok én is arra, hogy inkább a negatív dolgokra reagáljak, de be kell ismernem, hogy "ami jó, az jó" és
EZ AZ ÚT VALÓBAN NAGYON JÓL SIKERÜLT !
Üdvözlettel: Milánné Szabó Erzsébet

 

 

B. István 2018-03-08 09:18:05

Az Iroda által szervezett Kambodzsa-Laosz-Vietnam körúton két éve ismertük meg idegenvezetőnket és már akkor elhatároztuk, hogy a Burmai Nagykörútat is vele szeretnénk megjárni. Az idén sikerült 27-edmagunkkal részt vennünk ezen a feledhetetlen élményeket nyújtó, bár nem éppen pihentető utazáson &#8211; ezúttal az Emirates repülőgép-hibája nélkül. Az előkészítés az AB Agronál megszokott magas színvonalú volt, kiváló helyi guide-okkal és szállásokkal, pontos, tiszta közlekedési összeköttetésekkel. Poprócsi Árpád tanár úr nagyszerű felkészültsége és a buddhizmussal való bensőséges kapcsolata révén ezúttal is kiváló előadásokban volt részünk a helyenként többórás buszozások alkalmával. Nagy helyismeretével és tapasztalatával ad-hoc módon tudta a programokat a helyi idegenvezetők segítségével gördülékenyen módosítani úgy, hogy mindent lássunk, de ne végkimerülésig. Egy ekkora csoport általában különböző nyelvismeretű, sokféle hátterű, igényű és beállítottságú emberből jön össze, de a két hét együttlét ezzel együtt sem okozott érdemi problémát, ami szintén az idegenvezetőt dícséri. Azért a devizában kért hozzájárulást célszerű lenne az irodának előre begyűjtenie - nem hagyva teret az indokok &#8220;egyéni értelmezéséből" fakadó helyszíni vitáknak, aminek következménye a vezetőn és végső soron az egész csoporton csattan.
Ezzel együtt köszönjük a szervezést és a magas színvonalú lebonyolítást, életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk!
Viszontlátásra a következő úton, üdvözlettel:
B. Ilona és István

 

 

Szentpéteri Anna 2018-03-06 20:15:41

Tisztelt Utazási Iroda,
nagyon köszönjük a nagyszerűen és profin megszervezett (Dubai-Sri Lanka-Maldív-szigetek)utunkat.
Félve indultunk álmaink utazására, mivel még sosem utaztunk nagy társasággal, utazási irodával. Köszönjük Önöknek, hogy a várton felüli volt ez a programokban és szépségben gazdag utazás. Marcit imádtuk, és sokat tanultunk tőle pl: egy kicsit másképp látni a világot. Utastársainknak is köszönjük, hogy ilyen szimpatikusak,figyelmesek voltak. Szívesen utazunk Önökkel legközelebb is! Már szervezzük a következő AB AGRO-s útjainkat!

Sok sikert kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel:
Anna és Péter

Ui.: az Embudu tökéletes választás volt! A többi szállásunkkal is meg voltunk elégedve.

 

 

T. G. 2018-03-05 10:58:51

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Utazásunk során (Dubai - Sri Lanka - Maldív szigetek)mindennel megvoltunk elégedve külön kiemelném az idegenvezetőnket Ferenc Mártont. Nagyon jó munkát végzett végig az utazás során a tőle lehető legtöbb dolgot megtette a csapatnak.
Nagyon szépen köszönjük az AB Agro csapatának a háttérmunkát.
Már gondolkozunk a következő utazáson a Marcival ami valószínűleg novemberben Amerika lesz. :-)

Köszönjük szépen még egyszer.

Üdvözlettel: Tóth Georgina

 

 

Farkasné Fazekas Mária 2018-03-01 14:25:59

Tisztelt AB Agro!
A napokban tértünk haza Dubai, Sri Lanka, Maldív szigeti körutazásról. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönhető ez az Önök körültekintő szervezésüknek. Csak elismeréssel szólhatunk az idegenvezető- Ferencz Márton - munkájáról, emberi hozzáállásáról, kedves törődéséről. További hasznos és tevékeny munkát kívánunk az Iroda dolgozóinak. Reméljük, hogy sok közös utunk lesz az elkövetkezőkben is!!