Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.07.21 18:35
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Gazdik Péterné 2017-07-07 11:59:54

Kedves Ab Agro!

Szeretném megköszönni Önöknek, azt a sok élményt, amit Kínai útjukon szereztem. Bakos Tamás rendkívül kiválóan vezette végig az utat. Rengeteg érdekes információ hangzott el a látványban gazdag út során. Csak ajánlani tudom Kínát mindenkinek, remélem a közeljövőben újra részese lehetek egy hasonlóan fantasztikus útnak az önök szervezésében.

Gazdik Péterné

 

 

bánszegi katalin 2017-06-27 12:27:38

T.Iroda! 2016.május 12-23 közötti koreai út résztvevője voltam, ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmüket, hogy azzal a koreai utaskísérővel, aki velünk volt, NE SZERZŐDJENEK többé!!! Mármint a koreaival, neve, Kim, Sung Jin. Nála érdektelenebb emberrel még nem találkoztam útjaim során, pedig a világot már jócskán bejártam. Ritka az olyan ember, akit ennyire nem érdekel a saját hazája, aki ennyire nem akarja megmutatni azt. Viszont az okos telefonját koptatásig nyomogatta egész úton. Vagy enyire érdektelen, vagy szereptévesztésbe tette a kinti iroda. A szállodák rendben voltak, az étel is, a szállítás is, de ezen túlmenően nem óhajtott közölni velünk semmit, ami azért baj, mert sem itthon, sem kint nem lehetett irodalmat, térképet, szórólapot kapni a városokról, az országról, a meglátogatott műemlékekről. Tehát annál is inkább rá lettünk volna szorulva egy közlékeny, érdeklődő honi vezetőre, aki valamire is becsüli a saját hazáját. Most próbálok mégis valamilyen információhoz jutni, hogy amit láttunk, az mikor, hogyan,miért, kik? Mert abból, hogy egy óra múlva az utca végén találkozunk, vagy délben a busznál, nem sok derült ki számunkra Dél-Koreáról.

 

 

Becsi Etelka 2017-06-06 16:09:49

Kedves Zsuzsa!

Újra egy nagyon jó programon vehettem részt! ..a Dél- Korea és Japán úton.....KÖSZÖNET azoknak akik ezt AZ élményt
lehetővé tették....

Köszönettel:Becsi Etelka

 

 

H.János 2017-05-31 10:34:17

Tisztelt Utazási Iroda!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a 4 fős családunknak szervezett Iráni utat. Remekül éreztük magunkat, a gyerekek is élvezték, Sahram az idegenvezetőnk kedves és felkészült volt, a szállodák is jók voltak. Kellemes meglepetésként ért a helyiek kedvessége és közvetlensége. Egy régi álmunkat váltották valóra!

Köszönettel,
H.János és Gabriella

 

 

Németh Richárd 2017-05-30 12:12:46

Tisztelt AB Agro!

Nagyon köszönöm, hogy egy újabb; számunkra eddig még ismeretlen; országot tudtunk kicsit közelebbről megismerni, Algériát. Az utazásszervezés rendkívül jól sikerült, mind a magyar (Dr. Rontó Attila), mind pedig a helyi idegenvezető (Mohamed Rahmani) remekelt. A programok változatosak, a megtekintett látnivalók érdekfeszítők, néhol pedig impozánsak voltak. Mindenképpen megismerésre ajánlott ország!

Kiknek ajánljuk: világutazóknak / akik előzőleg már jártak Afrika több területén is / szeretik a természetet / érdeklődnek az ókori történelem emlékei iránt / toleránsak a helyi viszonyokkal szemben.

Kiknek nem ajánljuk: pontos idő mániásoknak / akit csak az érdekel, hogy mi van az programba leírva és képtelen alkalmazkodni egy-egy megváltozott körülményhez / akik nem tudja elfogadni egy ország; a miénktől jelentősen eltérő; sajátosságait.

Számunkra volt még egy nagyon fontos tanúsága az útnak, amelyet szeretnék megosztani. Az AB Agro-val már sok utazáson részt vettünk, és az is elképzelhető, hogy csak szerencsénk volt eddig, de felkészületlen és tapasztalatlan idegenvezetővel még nem hozott össze a sors minket. Az idegenvezető nem komornyik, nem fullajtár és nem is társalkodónő. Ettől függetlenül, mi minden út kapcsán, az elvárttól csak pozitívan eltérő tapasztalatot szereztünk Velük kapcsolatban (pl. egyedi igényekben való segítségnyújtás nagyon jellemző rájuk). Ezt a tényt az irodának a jövőben mindenképpen szükséges lenne jobban kihangsúlyoznia! Jelen út kapcsán, olyan szintre jutott egy-két utastársunk idegenvezetőinkkel szembeni ilyen irányú elvárt; viselkedési-magatartási; megnyilvánulása, amely teljes egészében vállalhatatlan és minősíthetetlen számunkra.

Üdvözlettel,
Németh Richárd