Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.08.18 10:56
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

B. József 2017-08-07 12:42:50

Tisztelt Iroda! és Vendégkönyv olvasók!

Csatlakozni szeretnék Ágnes bejegyzéséhez.
Egy kitűnően szervezett Kínai körúton vehettünk részt.
Mind a tervezett, mind a fakultatív programok lehetővé tették, hogy elég részletesen bepillanthassunk Kína világába. (Már amit 15 nap alatt meg lehet ismerni) Mást kaptunk,mit ami a híradásokból eljut hozzánk. A valóság sokkal izgalmasabb.

Ehhez az ismerethez óriási munkát fektetett be idegenvezetőnk Varga Bálint. Kínából rendkívül felkészült és ismereteit élvezhetően adja át az utazóknak. Nem akarok más idegenvezetőt hátrányba helyezni, de aki bőséges ismeretet szeretne szerezni Kínáról, mindezt jó hangulatban, az Bálinttal utazzon.

Mi nagyon örülünk, hogy ezt a programot választottuk.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Üdvözlettel.

B. József

 

 

H. Ágnes 2017-08-04 21:33:11

Tisztelt Iroda!
Most tértem haza az Óriás Kina I. (15 napos) körútról, amely eddig utazásaim fénypontjának bizonyult.Látnivalóban gazdag, jól megszervezett s esti fakultatív programokat is nyújtó (kung-fu show, kormoránvadászat stb.) tökéletes szervezés volt.Külön köszönet idegenvezetőnknek, Varga Bálintnak, aki személyiségével maga a garancia arra, hogy minden flottul fog menni, nincs olyan felmerülő akadály, probléma, amit nem tudna megoldani.Kiváló szakember, igazi nyelvzseni, aki mindezt jól kamatoztatta utunk során.Egyben jó showman is, s mind a magyar, mind a kínai országimázst is kitűnően építi.Nemcsak Kína, ő is elvarázsolta a csoportunkat.Hálával tartozunk neki és az irodának, s továbbra is szívesen maradok utasuk.
Üdvözlettel
H.Ágnes

 

 

L. Györgyi 2017-08-03 10:59:48

Tisztelt AB Agro Stáb! Ezúton is szeretném megköszönni Önöknek a fantasztikus utat (Pandzsáb - Kasmír - Ladakh - Nyugat-Himalája), melyben részem volt. A jól felépített, a természeti környezet és a népesség szempontjából is változatos út csúcspontja számomra a Himalája volt. Idegenvezetőnk, Marci pozitív kisugárzása és szakértelme nagyban hozzájárult az út sikeréhez.Üdvözlettel, L. Györgyi

 

 

Kolthay Sándor 2017-07-31 23:41:02

T.Iroda!
Igazi csodában volt részünk! Amritsar, Pandzsab, Kashmir, Ladakh, Nubra-völgy, Leh! A helyszínek, a táj, az ország, különleges és mesébe illő kalandok helyszíne. Kísérőnk igen képzett, a térség történelmével és jelenével magával ragadó előadásokat tartott. Köszönöm az Irodának és Ferenc Márton idegenvezetőnek áldozatkész munkáját, így minden rendben volt ebben a távoli országban!

 

 

Gazdik Péterné 2017-07-07 11:59:54

Kedves Ab Agro!

Szeretném megköszönni Önöknek, azt a sok élményt, amit Kínai útjukon szereztem. Bakos Tamás rendkívül kiválóan vezette végig az utat. Rengeteg érdekes információ hangzott el a látványban gazdag út során. Csak ajánlani tudom Kínát mindenkinek, remélem a közeljövőben újra részese lehetek egy hasonlóan fantasztikus útnak az önök szervezésében.

Gazdik Péterné