Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus


Körutazásos katalógus II.
Körutazásos katalógus II.


VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2023.09.29 15:04
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

dr Winkler László 2023-09-28 19:07:11

09.27-én tértünk haza Algériából. 40 évvel ezelőtt orvosként dolgoztunk egy kis városi kórházban Kherratában, már évek óta készültünk hogy újra lássuk ezt a csodaszép országot. Az út és annak megszervezése minden várakozásunkat felülmúlta. Az ország hatalmas fejlődésen esett át.Túl egy polgárháborús időszakon ,mindenhol a fejlődés látszik. Új utak, autópálypák, új lakások, lakótelepek mindenfelé.Az emberek hallatlanul kedvesek. bizakódók, büszkék országukra. Idegenvezetőnk fantasztikus tapasztalatával, világlátásával, emberségével, hatalmas műveltségével varázaslatossá tette az út minden pillanatát. Ezt szerencsére nem tudta megakadályozni a magyarországi viszonyokra, igy erre a turistacsoportra is jellemző -korábbi útjainkon sohasem tapasztalt- destruktiv, sehová sem vezető politikai megosztottság sem.
Még egyszer köszönöm feleségem, húgom és férje valamint barátaink nevében az AB Agro utazási irodának ezt a felejthetetlen kirándulást.

 

 

Ficsor Miklósné 2023-09-24 13:16:05

Tistelt Iroda !
Szeptember 19 -én jöttem haza a nyugat - törökországi körútról .
A szállodák szépek ,kényelmesek voltak ,az ételek finomak .
Nagyszerű idegenvezetőnk volt Mr.Murat Akman személyében ,aki kedvesen ,vendégszeretően mutatta be a programban tervezzett látnivalókat .
Két ,szerintem fontos ,megjegyzésem van :
Isztambulban a Jedikulát / Héttorony / be kellene venni a programba ,hiszen arról már olvastunk Gárdonyi Géza regényében .
Jó lett volna megnézni .ha már nincs ,akkor legalább a nyomát .A másik dolog ,hogy Kusadasiban lehetőség van két délután is strabndolásra , ezt le kellene írni a programban . Sajnos nem vittem fürdőruhát .És nem voltam egyedül .
Ettől függetlenül a következő utazást is az Önök irodájával tervezem .

Üdvözlettel : Ficsor miklósné

 

 

Velenczei Vladimir 2023-06-03 11:39:27

Tisztelt AB Agro utazási iroda vezetősége és munkatársai!

Pár napja jöttünk haza a 2023 májusi Kanada-USA keleti part körútról. Köszönjük a szervezést, minden az előre leírt terv szerint történt. Jól éreztük magunkat és elégedettek vagyunk. Az idegenvezető Ferencz Márton (Marci) gondos odafigyelésével és humorával kellemes meglepetés volt számunkra. A közeljövőben ismét fogunk Önökkel utazni akkor amikor Marci vezeti a csoportot.
Tisztelettel:
Velenczei Vladimir és Velenczei Vladimirné (Éva)

 

 

Harrach Judit 2023-06-02 15:31:36

Kedves AB Agro Munkatársak,

Édesanyámmal idén az USA keleti part-Kanada úton vettünk részt, amiért örök hálával tartozunk Önöknek a kiváló szervezésért! És persze Marcinak, akinek a tudása, kedvessége, szervező- és segítőkészsége még hatalmas pluszt adott ehhez az úthoz is. Peter pedig nemcsak remek sofőrünk volt, de emberileg is gyorsan megkedveltette magát a csapattal. Nagyon szépen köszönjük!

 

 

Tóth Imre és Csengeri Petra 2023-06-02 14:19:37

Kedves AB Agro,

Most érkeztünk haza a USA Keleti Part & Kanada útjukról, ami felejthetetlen élmény volt.
Mind a szállások mind a programok nagyszerűek voltak.
Ki szeretnénk emelni Marci szakmai és emberi hozzáállását, profizmusát.

Köszönjük,

Üdv,

Tóth Imre
Csengeri Petra