Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.09.24 15:10
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

M.M. 2018-09-13 14:33:17

Ezúton írásban is szeretném megköszönni szervezésükben megtörtént óriási kínai körutat, amelyen családommal együtt vettünk részt. Külön köszönetemet szeretném kifejezni magas szaktudással rendelkező Cseke Ágnes idegenvezetőnek, aki az egész út folyamán remek emberi hozzáállással biztosította kellemes utazásunkat.

 

 

Vencler Ivett 2018-09-06 08:50:51

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a rengeteg élményért, amit az USA Nemzeti Parkjai útjuk alatt átélhettünk.Remek program,elsőre teljesen tökéletes. Kultúra ,művészet,gyönyörű tájak,sziklák,túrák, a természet csodái. Minden ami e pár napba beleférhet.Szállások, étkezések rendben. Külön köszönet Ferencz Márton idegenvezetőnek a zavartalan utazásért és a plusz látnivalókért.

Köszönettel: Gill Gizella és Vencler Ivett

 

 

Gál Mária Tünde 2018-08-26 19:08:26

Az augusztusi "Óriás kínai körút" vettem részt, mely egy életre szóló élmény volt. Az indulás előtti hetekben kicsit aggódva gondoltam az előttem álló, programokban nagyon gazdag útra. Hihetetlen volt, hogy percre pontosan minden megvalósult, sőt még rengeteg plusz látnivaló is belefért a 16 napba.
Köszönet a szervezésért, és külön köszönet dr Varga Bálint idegenvezetőnknek azért a maximum teljesítményért, amit nyújtott, és azért a nyugalomért, amivel végigvitte a csoportot, és amitől teljes biztonságban éreztem magam az egész úton.
Mindenkinek szívből ajánlom az irodát és Bálint vezetését.

 

 

Dr. Dunai Pál 2018-08-10 11:33:48

Nemrégen érkeztünk vissza az "Óriás kínai körútról". Életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak és azt hiszem, hogy sokkal közelebb került hozzánk Kína a csodálatos földrajzi adattságaival, a lenyűgöző városaival és a sokszínű kultúrájával. Az élményt teljessé tette Dr. Vargha Bálint idegenvezetőnk munkája. Kínához, a kínai élet sajátosságaihoz kapcsolódóan minden területen új információkat osztott meg a csapatunkkal. Az út szervezése nagyon jó volt. Az élményt csak fokozta, hogy nagyon jó csapat jött össze erre a 16 napos körutazásra.Ezentúl is figyelni fogjuk az iroda további ajánlatait és jó szívvel hívjuk fel ismerőseik figyelmét az önök irodájára.

Köszönettel:
Dr. Dunai Éva és Dr. Dunai Pál

 

 

Busz Attila 2018-08-08 09:37:17

Szeretném köszönetemet kifejezni az Óriás Kína körúttal kapcsolatban.
Kedden értünk haza erről az élményekben gazdag, sok látnivalót kínáló útról.
Bálint egy tökéletes idegen vezető volt, végig az út során, abszolút kompetens minden téren. A csoport összetétele is nagyon hozzátett ennek az útnak a maradandó élményeihez.
Külön köszönöm a bussines jeggyel kapcsolatos intézkedéseit is.
Közel 30 társas úttal és számos irodával a hátam mögött, kijelenthetem, hogy ez a z egyik legjobb, legprofibb szervezésű út volt.
Meggyőződésem, hogy lesz még olyan út, ahol az Önök irodáját fogom igénybe venni.

Köszönettel:
Busz Attila