Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.12.06 10:00
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Gera Edina 2018-12-04 15:29:04

Sziasztok! A november 15-28-ig szervezett India-Nepál körúton vettem részt, és szeretném köszönetemet és elismerésemet kifejezni a remek szervezésért. El nem tudom mondani mennyire jól éreztem magam a két hét alatt. A rengeteg program, a látnivalók, az elhelyezés, a szervezettség hihetetlenül jók voltak. Én, aki eddig soha nem voltam iroda által szervezett úton,(mindig magam által összelogisztikázott utakon járok) kellemes meglepetés volt. Jó szervezés, jó idő, még jobb csapat és egy szuper idegenvezető. Minden egyben volt. Köszönöm. Gratulálok, a további munkátokhoz kívánok sikereket és legalább ennyire elégedett utazókat.Ezer és egy köszönetem és hálám!

 

 

Juhász Judit 2018-11-16 19:26:45

Tisztelt AB Agro!

Október 7-e és 24-e között vettünk részt az Óriás Kína II. 18 napos körútjukon. Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út lebonyolításával kapcsolatban, hihetetlenül kényelmes és informatív utazás volt, ami nagyon kellemes emlék marad számunkra. Kína egy ámulatba ejtő ország, melynek megismerésében külön szeretnénk köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Poprócsi Árpádnak, aki történeteivel és lexikális tudásával még közelebb hozta hozzánk ezt a különleges világot. Örülünk neki, hogy egy olyan idegenvezető kísérte a csoportot, aki szereti ezt az országot, tiszteli a kultúráját és aki több éve visszajár ide, hiszen ez a csodálat mindvégig átjárta a vezetését. Külön köszönet érte, hogy soha nem siettette a csoportot, elegendő időt hagyva egy-egy látnivalónál mind a fotózásra, mind az elmélyülésre. Nagyon meg voltunk elégedve a kínai kísérőkkel is, lelkiismeretes és fáradhatatlan munkát végeztek. Kedves útitársainknak, Mariannak és Péternek ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni, hogy megtalálták és utánunk hozták a reptéren elveszített, Kínában vásárolt vízfestményünket. Reméljük olvassák a bejegyzésünket. Kár lett volna érte, remekül mutat a falon. :)

Üdvözlettel:
Juhász Judit és Pánszky Gyula

 

 

Vidra György 2018-11-14 19:43:52

Tisztelt AB AGRO!

2018.10.07-24-e között Óriás kínai körúton vettünk részt az Önök szervezésében. Ezelőtt nem ismertük az utazási irodát, de nem bántuk meg a választásunkat. Mind a szervezést, mind a tájékoztatást maximális profizmus jellemzi. Kiemelnénk idegenvezetőnk Póprócsi Árpád rendkívüli felkészültségét, humorát, mellyel a csodás élményeken felül is megörvendeztetett bennünket e fantasztikus út során. Csatlakozva Körmendi Péter csoporttársunk véleményéhez, és azzal teljes mértékben egyetértve reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk Önökkel utazni.
Köszönettel: Vidra György és neje

 

 

Kiszely Sándor 2018-11-09 09:12:38

2018 október 22-30 között iráni körutazáson vettünk részt az AB Agroval.Kezdő utazók vagyunk,komoly szorongással indultunk,ami már az elején feloldódott,amikor megismertük Marcit az idegenvezetőnket.Tökéletesen tárta fel előttünk a mesés Perzsiát.Érthetően, nagy történelmi hozzáértéssel,részletes kapcsolódó egyéb ismeretanyaggal megismertette velünk ezt a csodálatos országot.Személyében egy szimpatikus segítőkész fiatalembert is megismertünk.Az AB Agro nagyon jól összeállított,szinte az egész országot megismertető programot dolgozott ki.Természetesen a zökkenőmentes programhoz az iráni segítők is kellettek, Amir kiválóan ismerte a helyi viszonyokat. Musztafa nemcsak kiváló sofőr volt/az iráni közlekedés külön cikket érdemel/hanem varázsló is,ugyanis a legfáradtabb állapotunkban várt bennünket kávéval,süteménnyel.Bátorítok mindenkit aki eddig nem mert ilyen utazásba belevágni,hogy az élmények felülírnak minden kétséget.Az iráni emberek kedvessége pedig a legszebb ékszer ebben az országban,ahol pedig nem kevés szép ékszer van.

Tisztelettel: Kiszely Sándor

 

 

Schvirján Enikő 2018-11-06 13:37:40

Tisztelt AB Agro!

Életem első, az Önök által szervezett körutazásán vettem részt 10. 07-től 10. 20-ig Indonéziában. Számomra felejthetetlen élményekkel, csodákkal, tapasztalatokkal gazdagodtam. Köszönöm. Petrák Erika nagyon jó ismerősöm, barátnőm, mégis egy teljesen új oldaláról ismertem meg ezalatt a 2 hét alatt. 14 ember anyukája, testvére, tanára, segítője és tökéletes IDEGENVEZETŐJE volt, minden nap, minden percben, minden helyzetben. Végtelen türelem, nyugalom, odaadás, tudás kísért végig minket ezen az úton. Köszönöm Erikának és Önöknek, hogy részt vehettem ebben a varázslatos, csodálatos kalandban!

Egy pici negatívumot ejtenék, a helyi idegenvezetőktől túl sokat nem tudtunk meg sem Jáváról, sem Baliról. Számomra motiválatlanok voltak, Balin az idegenvezető még angolul sem tudott.

De volt Erikánk, aki minden hiányosságot pótolt, készült késő este vagy korán reggel, fáradhatatlanul.
Fantasztikus, belevaló, tökéletes IDEGENVEZETŐ HÖLGY!!!!