Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.03.22 12:51
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Dr.Morvayné Borbács Zsuzsanna 2019-03-19 08:30:31

Márciusi Kuba
H.Attila véleményét megerősítem: a program összeállítása így volt tökéletes, a szálloda és magánszállás, a neves turistahelyek mellett belelátás a kubai emberek életébe is. Azoknak kedvezett ez a program, akik a tökéletes nyaralás mellett meglátni és elgondolkodni akarták az országot. Lenyűgöző a növényvilág és a tájak képe is, a városok az alapítókról is mesélnek. A magyar kísérő Henriett és a kinti Jorje óriásiak voltak, hatékonyságban, tájékozottságban, helyzetek kezelésében,empátiában!!! Véleményemben osztozik velem utazó barátnőm, B. Judit is.
B. Zsuzsa

 

 

H Attila 2019-03-15 21:44:47

A márciusi Kuba:körutazás tengerparti pihenéssel utazáson vettem részt. Nagyon jól szervezett és élménydús volt az út. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A magyarul beszélő helyi idegenvezető Horhe lelkesen, figyelmesen kísérte a csoportunkat és nagyon sok információhoz jutottunk tőle Kubáról a kubai életről. A szállodák kifogástalanok voltak, az ellátás minden várakozásunkat felülmúlta. Rendkívül bőséges volt minden étkezés. A magánházas elhelyezés is külön élmény volt. Szerencsére az időjárás is végig nyárias volt. Már Kuba sem a régi, ott is mindenki már mobil telefonokat pötyögtet. Minden fakultatív programra el kell menni! A Varaderói katamarános hajókázás kötelező program!

 

 

H Attila 2019-03-15 21:42:46

A márciusi Kuba:körutazás tengerparti pihenéssel utazáson vettem részt. Nagyon jól szervezett és élménydús volt az út. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A magyarul beszélő helyi idegenvezető Horhe lelkesen, figyelmesen kísérte a csoportunkat és nagyon sok információhoz jutottunk tőle Kubáról a kubai életről. A szállodák kifogástalanok voltak, az ellátás minden várakozásunkat felülmúlta. Rendkívül bőséges volt minden étkezés. A magánházas elhelyezés is külön élmény volt. Szerencsére az időjárás is végig &#8222;nyárias&#8221; volt. Már Kuba sem a régi&#8230;&#8230;&#8230;&#8230; ott is mindenki már mobil telefonokat pötyögtet. Minden fakultatív programra el kell menni! A Varaderói katamarános hajókázás kötelező program!

 

 

Nagy Csaba 2019-02-14 11:11:08

Tisztelt Utazási Iroda !
Katalógusukat böngészve felkeltette érdeklődésünket a meghírdetett Mexikói körutazás. Döntésünk, mellyel az Önök által ajánlott utat választottuk, helyesnek bizonyúlt. Nem csalódtunk. A katalógusban kínált ősi kultúrák -azték, maja -megismeréséhez a szervezett programok kitűnő lehetőséget biztosítottak. Ahhoz, hogy az utunk élményekben gazdag legyen , hogy megismerjük Mexiko történelmét, hogy felfedezzük a letünt kultúrák romvárosait, a maguk építészeti szépségeivel, szobraival, nagyban hozzájárult az idegenvezetőnk Tímár-Kitlinska Zsuzsanna. Ismeretei az országról széles körűek, előadásmódja figyelemfelkeltő és lebilincselő. Segítségével az utazásunk igazi élménydús kikapcsolódás lett. Összességében az ígért program az idegenvezető által biztosított minőségi teljesítése meggyőzött arról, hogy máskor is szívesen válasszunk uticélt az Önök által kínált utak közűl.
Nagyné Hatala Mária

 

 

Kovács Tiborné 2019-02-11 20:10:44

Tisztelt Iroda január 28-február 08-ig tartó MEXIKÓII útjukon részt vettünk férjemmel.Jól szervezett út volt,Tímár Zsuzsanna idegenvezetésének minden percét imádtuk. Felkészülése Mexikó ,történelmének lenyűgöző misztikus világába repített bennünket.Az út során mindenbe segítségünkre volt,kinti idegenvezető kedves udvarias segítőkész volt!Buszok kényelmesek, szállodák elfogathatók voltak!Útjaikon máskor is szívesen részt vennénk!
Üdvözlettel Kovács Tiborné