Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.07.19 14:39
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Dr Németh Julianna 2018-06-23 11:47:38

Kedves Utazási Iroda!
Május 20-junius 2-ig egy csodálatos, nagyon jól szervezett. utazáson vettem részt.Nepal, Darjeeling , Sikkim, Buthan volt az úti cél. Fantasztikus élményben volt részem, amit rímbe szedve megírtam s a kiváló,rendkívül tájékozott,lenyűgöző tudással bíró,kedves, szolgálatkész idegenvezetőnek Móga Jánosnak is elküldtem. Tudomásom szerint Önök is olvasták, s felteszem hasonlóan összeszedett verses úti beszámolóban még nem volt részük. Köszönöm Önöknek,s a ragyogó idegenvezetőnek, hogy hozzájuttattak engem ehhez a maradandó, felejthetetlen csodához.
Ajánlás: Utazgass az Abagróval.
Részed lesz majd minden jóban.

Üdvözlettel:Németh Julianna

 

 

Kelemen György és Györgyné 2018-06-19 21:35:57

Tisztelt AB Agro Iroda! 2018.05.09-14.között Azerbajdzsán-Baku úton vettünk részt. Köszönjük a jó szervezést, Cseke Ágnesnek és Szevának a kitűnő idegenvezetést, valamint utastársaink segítőkészségét. Baku panorámája nappal és esti fényben lenyűgöző. A múzeumok világszínvonalúak. Természeti adottságok különlegesek. Az emberek barátságosak. Jó szívvel ajánljuk minden utazónak.

 

 

Párth Károlyné 2018-06-14 17:26:50

Tisztelt AB ABAGRÓ!

Óriás Kínai körúton voltunk május 10-27 között,az élmény felejthetetlen amit programokban nyújtott.A szállodákkal is meg voltunk elégedve.Ezt a csodás élményt Dr.Varga Bálint személye biztosította,nagy tudású,fáradhatatlan,mindig segítőkész,köszönet az erőn felüli kíváló munkájáért,Ő egy csodálatos ember bármikor mennénk vele a jövőben is .Köszönet önöknek is a jó programok szervezéséért,további sok sikert!:-)

Üdvözlettel:Párth Károly
Párth Károlyné

 

 

Mucsi Tina 2018-06-08 15:54:44

Kedves Szervezők!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az USA Keleti part és Kanada körutunkért.

A rendkívül sűrű és intenzív program szervezése tökéletes volt, úgy a szállások rendelkezésre állása és minősége, mint a kinti sofőr és főként az idegenvezető, Ferencz Márton tudása, profizmusa, a csapatot összefogó, határozott, pozitív, segítő hozzáállása példaértékű volt. A férjem és én még sohasem utaztunk ezelőtt szervezetten, így jellegében is új élmény volt az út, a számunkra a megszokottnál kevesebb szabadsággal és szabadidővel egy-egy helyszínen, ám annál több élménnyel és látnivalóval, amit ennyi időben és költségért saját magunknak biztosan nem tudtunk volna összerakni. Nem is beszélve a hatalmas mennyiségű tudásanyagról, amit az idegenvezetőtől kaptunk.

További jó munkát kívánva, köszönettel:


Mucsi Tina

 

 

balázs márta 2018-06-03 08:40:18

Az óriás kinai körúton vettünk részt május 10-27 között. Hatalmas és megdöbbentő élmény volt, hihetetlen amit Kina produkált az utóbbi években. Gyönyörű természet, óriási metropolisok és rengeteg park. Külön köszönet dr. Varga Bálintnak, aki rengeteg információt adott, figyelme mindenre kiterjedt s fáradhatatlan volt. Köszönjük az irodának a remek szervezést, felejthetetlen út volt. Balázs Márta Köntös Ágnes és Heckenast Tamás.