Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Utolsó frissítés:
2017.11.22 09:29
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Váradi Attila 2017-11-13 10:27:24

Tisztelt AB Agro Iroda!

Fantasztikus és csodás élményekben gazdag utazáson vehettünk részt az iroda által szervezett India, a mesés aranyháromszög körút keretében. A mindent átfogó programok és a kitűnő szervezés, az iroda profizmusát mutatja. Csak ajánlani tudom bárkinek!

Munkájukhoz gratulálunk, és további sikeres munkát kívánunk!
Váradi Attila és neje

 

 

Dorogi Gabriella 2017-11-09 11:36:06

Kedves Dóri!

Egy hete jöttünk haza Iránból, ezt tudom, hogy tudod, de úgy gondoltam nemcsak a panaszokról kell írni az irodának, hanem azt is jelezni kell, ha az utas meg van elégedve. Irán valóban gyönyörű, persze ez nem az utazási iroda érdeme, de az út tartalmas és jó szervezett volt, az idegenvezető most se okozott csalódást, már többször utaztunk vele és a magasra tett mércét, most is megugrotta. Kedves, figyelmes, de nem tolakodó, ami számomra a legfontosabb egész úton biztonsággal lehetett rá számítani. Sugárzott róla Irán és környező országok ismerete és szeretete. Na azért kritika nélkül nem írok levelet, az utolsó nap nagyon megterhelő volt és így teljesen értelmetlen is a max három órás szállás. Egy ilyen tartalmas utat egy teheráni nappal meg lehetett volna hosszabbítani.

Dóri köszönöm neked is a figyelmes és pontos ügyintézést.

Üdvözlettel.

Dorogi Gabriella

 

 

Antal Edit 2017-11-08 16:36:15

Ez uton szeretnek koszonetet mondani az oktoberi irani ut osszes szervezojenek. Nagyon jol sokerult ut volt ami reszben koszonheto a magabiztos, lelkes, nagytudasu es mindent beleado Ferencz Martonnak mint idegenvezetonek, a helyi kiseroknek es nem utolsosorban az irodaban az ut szervezesen dolgozo itthoni szemelyzetnek. Szamomra nagyon gazdag elmeny volt es tele kellemes meglepetessel ez az ut, sokat tanultam, tapasztaltam, kostoltam es kozeledtem ugy az okori perzsa kulturahoz mint az irani hetkoznapokhoz. Mar alig varom az Irán 2 utazast a jovo evben! Mindenkinek nagyon ajanlom ezt az utat! Koszonettel, Antal Edit

 

 

B.István 2017-11-07 08:47:44

Köszönjük az irodának, hogy mindenki megelégedésére profin megszervezte a kínai utunkat!

Minden nap élményekben és látnivalókban gazdagan telt. Az indulástól a hazaérkezésig minden rendben ment. A szállások, programok, étkezések mind kifogástalanok voltak. Teljes mértékben azt kaptuk az utazástól, amire (a korábbi tapasztalatok alapján) számítottunk AB Agrotól.

Köszönjük még egyszer!
B.István és neje

 

 

Kiss Tibor 2017-11-06 07:27:02

Tisztelt AB Agro!

Remélem, h ez a hozzászólás is fent marad és nem törlik...

A mi csoportunk nem élvezte annyira az Örmény-Grúz-Azeri körutat, amint arról Önöket hivatalosan is értesítettük, s aminek ellentételezéseként 5 000Ft, Önöknél a következő úton beváltható bónt ajánlottak.

Nem húzom sokáig: elképesztően egyhangú és az első napokban elégtelen mennyiségű étel, piszkos hotel, a munkájukat nem eléggé ismerő idegenvezetők, elmaradt programok, hibásan megadott utazási feltételek, megmagyarázhatatlanul magas kiegészítő költségek, kényelmetlen buszok... hogy néhány szóban összefoglaljam.

Önökkel soha többet. Sok sikert!