Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.09.16 14:33
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Gecser Andrea 2019-09-01 08:52:15

Nem régen érkeztünk haza az USA legendás Nemzeti Parkjai útról. Köszönjük a nagyszerű idegenvezetést és az AB AGRO munkatársak kiváló szervezését. Az érintett nemzeti parkok minden képzeletet felülmúlóan gyönyörűek. Andrea

 

 

Nagyné Nagy Edit, Nagy Ferenc 2019-08-26 12:26:36

Tisztelt AB Agro munkatársai, Kedves Bálint! Nem rég érkeztünk haza a Nagy Kínai körútról, amely maga volt a csoda számunkra, a szervezés és a vezetés kiváló volt. Köszönjük Bálint! Üdvözlettel Edit, Feri

 

 

Veress Levente 2019-08-07 14:17:49

2019.07.08-07.23-a között Óriás kínai körúton vettünk részt az Önök szervezésében. Ezelőtt nem ismertük az utazási irodát, de nem bántuk meg a választásunkat. Mind a szervezést, mind a tájékoztatást maximális profizmus jellemzi. Kiemelnénk idegenvezetőnk Dr.Varga Bálint rendkívüli felkészültségét, humorát, mellyel a csodás élményeken felül is megörvendeztetett bennünket,meg az érdekesnél érdekesebb történeteivel. E fantasztikus út során a csodállatos látnivalok és nagyonn jó barátokkal lettünk gazdagabbak,akár egy nagy család ugy összebarátkoztunk. Csak annyit szeretnék megjegyezni a tisztelt Bálintal kapcsolatba,hogy ha valakinek nem tetszett ahogyan a munkáját végzi ,annak a fenvaló se tudna a kedvére tenni. Reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk Önökkel utazni.
Tisztelettel :Levente és Kati

 

 

Biró Gábor 2019-07-31 13:52:56

Tisztelt AB AGRO, kedves Erika,
ezúton is szeretnénk megköszönni a Jáva-Bali körutazás helyszíneit és gazdag programját az irodának, a segítőkészséget, szervezést, bevállalós extrákat Erikának, a kedvességet, nyelvtudást és átadott ismeretanyagot az összes helyi idegenvezetőnek, beleértve a múzeumi tárlatvezetőket is. A páratlan élmények méltó zárása volt a régió egyik fő jellemzőjét, egy 6-os földrengést is átélni, tökéletes szervezés volt az utolsó reggelre. A Bromo-napkeltére mindenki nagyon öltözzön fel !
Keressük a következő közös desztinációt, köszönettel és üdvözlettel : Biró Gábor és Anett

 

 

Balogh Brigi 2019-07-28 18:31:47

Nemrég jöttünk haza az Óriás Kína I.ről. Kicsit félve indultam /indultunk el lányommal a 16 napra, de felejthetetlen élményekkel jöttünk haza, amihez hozzájárult a kitűnő szervezés mellett az idegenvezetőnk Dr.Varga Bálint, aki rendkívül tudással rendelkezik. Úgy elrepült a 16 nap, hogy észre se vettük. Nagyon jó csapat jött össze, a végére mint egy nagy család voltunk.
Remelem jövő nyárra is találunk Önöknél is utat.