Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2018.11.14 17:01
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Vidra György 2018-11-14 19:43:52

Tisztelt AB AGRO!

2018.10.07-24-e között Óriás kínai körúton vettünk részt az Önök szervezésében. Ezelőtt nem ismertük az utazási irodát, de nem bántuk meg a választásunkat. Mind a szervezést, mind a tájékoztatást maximális profizmus jellemzi. Kiemelnénk idegenvezetőnk Póprócsi Árpád rendkívüli felkészültségét, humorát, mellyel a csodás élményeken felül is megörvendeztetett bennünket e fantasztikus út során. Csatlakozva Körmendi Péter csoporttársunk véleményéhez, és azzal teljes mértékben egyetértve reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk Önökkel utazni.
Köszönettel: Vidra György és neje

 

 

Kiszely Sándor 2018-11-09 09:12:38

2018 október 22-30 között iráni körutazáson vettünk részt az AB Agroval.Kezdő utazók vagyunk,komoly szorongással indultunk,ami már az elején feloldódott,amikor megismertük Marcit az idegenvezetőnket.Tökéletesen tárta fel előttünk a mesés Perzsiát.Érthetően, nagy történelmi hozzáértéssel,részletes kapcsolódó egyéb ismeretanyaggal megismertette velünk ezt a csodálatos országot.Személyében egy szimpatikus segítőkész fiatalembert is megismertünk.Az AB Agro nagyon jól összeállított,szinte az egész országot megismertető programot dolgozott ki.Természetesen a zökkenőmentes programhoz az iráni segítők is kellettek, Amir kiválóan ismerte a helyi viszonyokat. Musztafa nemcsak kiváló sofőr volt/az iráni közlekedés külön cikket érdemel/hanem varázsló is,ugyanis a legfáradtabb állapotunkban várt bennünket kávéval,süteménnyel.Bátorítok mindenkit aki eddig nem mert ilyen utazásba belevágni,hogy az élmények felülírnak minden kétséget.Az iráni emberek kedvessége pedig a legszebb ékszer ebben az országban,ahol pedig nem kevés szép ékszer van.

Tisztelettel: Kiszely Sándor

 

 

Schvirján Enikő 2018-11-06 13:37:40

Tisztelt AB Agro!

Életem első, az Önök által szervezett körutazásán vettem részt 10. 07-től 10. 20-ig Indonéziában. Számomra felejthetetlen élményekkel, csodákkal, tapasztalatokkal gazdagodtam. Köszönöm. Petrák Erika nagyon jó ismerősöm, barátnőm, mégis egy teljesen új oldaláról ismertem meg ezalatt a 2 hét alatt. 14 ember anyukája, testvére, tanára, segítője és tökéletes IDEGENVEZETŐJE volt, minden nap, minden percben, minden helyzetben. Végtelen türelem, nyugalom, odaadás, tudás kísért végig minket ezen az úton. Köszönöm Erikának és Önöknek, hogy részt vehettem ebben a varázslatos, csodálatos kalandban!

Egy pici negatívumot ejtenék, a helyi idegenvezetőktől túl sokat nem tudtunk meg sem Jáváról, sem Baliról. Számomra motiválatlanok voltak, Balin az idegenvezető még angolul sem tudott.

De volt Erikánk, aki minden hiányosságot pótolt, készült késő este vagy korán reggel, fáradhatatlanul.
Fantasztikus, belevaló, tökéletes IDEGENVEZETŐ HÖLGY!!!!

 

 

Bányai Monika 2018-11-06 13:12:53

Október 24-én jöttünk haza Írországból. Nagyon kellemes utunk volt.
Gyönyörű őszi időt fogtunk ki. (Nem tudom, ebben volt-e valami
szerepe az irodának?:)

 

 

Kerekesné Judit 2018-11-06 13:04:45

2018 10 22-én részt vettünk az Önök által szervezett úton. Az út szép volt. jól éreztük magunkat, az idegen vezetés szuper volt.Kellemes csalódás a helyi emberekben.

Köszönjük: Kerekesné Judit