Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.08.16 16:09
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Veress Levente 2019-08-07 14:17:49

2019.07.08-07.23-a között Óriás kínai körúton vettünk részt az Önök szervezésében. Ezelőtt nem ismertük az utazási irodát, de nem bántuk meg a választásunkat. Mind a szervezést, mind a tájékoztatást maximális profizmus jellemzi. Kiemelnénk idegenvezetőnk Dr.Varga Bálint rendkívüli felkészültségét, humorát, mellyel a csodás élményeken felül is megörvendeztetett bennünket,meg az érdekesnél érdekesebb történeteivel. E fantasztikus út során a csodállatos látnivalok és nagyonn jó barátokkal lettünk gazdagabbak,akár egy nagy család ugy összebarátkoztunk. Csak annyit szeretnék megjegyezni a tisztelt Bálintal kapcsolatba,hogy ha valakinek nem tetszett ahogyan a munkáját végzi ,annak a fenvaló se tudna a kedvére tenni. Reméljük, hogy a jövőben is lesz még alkalmunk Önökkel utazni.
Tisztelettel :Levente és Kati

 

 

Biró Gábor 2019-07-31 13:52:56

Tisztelt AB AGRO, kedves Erika,
ezúton is szeretnénk megköszönni a Jáva-Bali körutazás helyszíneit és gazdag programját az irodának, a segítőkészséget, szervezést, bevállalós extrákat Erikának, a kedvességet, nyelvtudást és átadott ismeretanyagot az összes helyi idegenvezetőnek, beleértve a múzeumi tárlatvezetőket is. A páratlan élmények méltó zárása volt a régió egyik fő jellemzőjét, egy 6-os földrengést is átélni, tökéletes szervezés volt az utolsó reggelre. A Bromo-napkeltére mindenki nagyon öltözzön fel !
Keressük a következő közös desztinációt, köszönettel és üdvözlettel : Biró Gábor és Anett

 

 

Balogh Brigi 2019-07-28 18:31:47

Nemrég jöttünk haza az Óriás Kína I.ről. Kicsit félve indultam /indultunk el lányommal a 16 napra, de felejthetetlen élményekkel jöttünk haza, amihez hozzájárult a kitűnő szervezés mellett az idegenvezetőnk Dr.Varga Bálint, aki rendkívül tudással rendelkezik. Úgy elrepült a 16 nap, hogy észre se vettük. Nagyon jó csapat jött össze, a végére mint egy nagy család voltunk.
Remelem jövő nyárra is találunk Önöknél is utat.

 

 

Komáromi Mara 2019-07-26 09:43:41

A napokban jöttünk haza az "Óriás kínai körút"-ról. Feledhetetlen élményt nyújtott megtapasztalni a hatalmas ország múltját, jelenét és látni a jövőjét. Az utóbbi 20 évben sehol nem tapasztalt fejlődést mutat az ország! Túl azon, hogy az emberek kedvesek, barátságosak s nem utolsó sorban elégedettek, meglátszik, hogy mennyit tesz értük a kormány. A kínai nép nagyon szorgalmas, sokat dolgozik, nyilvánvaló az eredmény is.Kicsiny országunk példát vehetne róluk minden tekintetben! Pl.: az utóbbi 3 évben 3000 km vasutat építettek ki a 310 km/óra sebességre lelassított vonat számára, 4-5 szintes útkereszteződések, a semmiből kinőtt felhőkarcolók tömege, nem beszélve a tengertől "elcsábított" szárazföldek (Hongkong),stb...Hogy ennyi információ birtokába kerülhettünk, az nem egyéb mint az idegenvezetőnk: Dr. Varga Bálint úrnak köszönhető, aki fantasztikus tudással rendelkezik, nagybetűs EMBER, mindig ott volt, ahol épp szükséges, figyelme egy pillanatra sem lankadt, túl azon, hogy okos, intelligens, mindig derűs,hatalmas empátiával rendelkezik, a puszta jelenléte biztonságot sugárzott. Ezúton szeretnénk megköszönni Neki hogy tökéletessé tette az utunkat! Kijelenthetem, hogy többet tett, mint ami elvárható! Köszönjük Kedves Bálint!

 

 

Szüts Lilla 2019-07-23 15:01:56

Ma értünk haza a 16napos Kínai körutunkrol Varga Bálinttal.
Az első napon egy kicsit féltem hogy nem fogom jól érezni magam
és hogy mi lesz, de megnyugtatott az,hogy Bálint nagyon talpra esett
volt és így már nem féltem. Eszméletlenül szuper utazáson vehettünk részt 16napig.A Nagy fal, a gyorsvonat, a selyemgyár, a földalatti vásárolgatás, a vizeskocka, a nyári palota, Makao és még egy csomó gyönyörű hely ahol jártunk ez alatt a fél hónap alatt,de ha ezt most elkezdeném leírni holnap is meg írnám.Személy szerint nekem Toni volt a kedvenc idegenvezetőnk és a kedvenc helyem pedig Peking &#232;s Xiangshan volt. Maga a szervezés nagyon
szuper volt na, de Bálint nagyon kedves aranyos segítőkész ember.
Csak ajánlani tudom Kínát főleg Bálinttal.

Elnézést a helyesírási hibákért.

Utószó:
Bálint mondta hogy ha van egy kis szabad időnk és kedvünk akkor írjunk pár
mondatot az oldalra mert a szervező lányok mindig nagyon örülnek ha
írnak agy út után az emberek.

Sok szeretettel Lilla