Keresési lehetőségek

Ország szerint


Időpont szerint
Indulás:

Érkezés:


Ár szerint


KATALÓGUSUNK

Körutazásos katalógus
Körutazásos katalógus
Letöltés (PDF)

VIDEOKLIPPEK ÚTJAINKRÓL

A társítást kérőknek
- ha nem találunk társat -
nem kell 1 ágyas felárat fizetni!

(100.000 Ft-ig)

--<>--<>--


Kérjük, aki az
AKCIÓINKRÓL SZÓLÓ HÍRLEVELÜNKET szeretné megkapni, írja meg nekünk email címét,
valamint, ha prospektust szeretne, levelezési címét.
(Az adatokat természetesen a törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.)Adatkezelési szabályzatunkat ITT olvashatja.Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)Utolsó frissítés:
2019.01.22 14:10
Főoldal » Vendégkönyv

Vendégkönyv


Kedves Látogatónk!

Megtisztelő lenne számunkra, ha Vendégkönyvünkben az útjainkról kialakított véleményét másokkal is megosztaná néhány sorban.

Az elismerő szavakat hálásan köszönjük; a kritikákból tanulni fogunk.

Köszönettel
az AB Agro Iroda munkatársai
 

Lippai Erika 2018-12-16 17:42:52

Nagyon jó döntést hoztam, hogy részt vettem az Óriás Kína szeptember 16-október 1.-ig szervezett útjukon! A szállodai elhelyezés, az ellátás, a pontosan előkészített szervezés, a fizetett és az ajánlott fakultatív programok mögött átgondolt háttérmunkát tapasztaltunk. Köszönet érte nemcsak a magyar, de a kínai partneriroda munkatársainak is.
Az igazi bónuszt azonban idegenvezetőnk, dr. Varga Bálint személyisége jelentette. Rendkívül nagy tudású, felkészült, hely- és nyelvismerettel rendelkező, tapasztalt túravezérnek bizonyult. Imponáló profizmussal adta át nekünk azt a tudást, ami nála felhalmozódott, minőségi tartalommal töltötte meg utunkat. Had emeljem ki, hogy ilyen felkészült, szimpatikus, derűs, szórakoztatóan előadó, jó humorú, barátságos emberrel mint Bálint, még eddigi útjaim során nem találkoztam.
Kedves Bálint! Kívánok Neked nagyon jó egészséget, sok szép utat és leendő nyugdíjas éveidhez sok boldogságot.

 

 

Alsfasser Györgyi 2018-12-13 10:43:41

Tisztelt AB Agro!
Bolyongásaim során szerte a nagy világban tapasztaltam már egyet s mást, de legutóbbi mexikói utam alatt egy különösen kellemes meglepetés ért Tímár Zsuzsanna személyében.
Fantasztikusan felkészült idegenvezető, aki igen nagy lexikális tudással rendelkezik, amit igyekezett a csoportnak is átadni. Sok nyomtatott anyagot osztott ki, melyek megkönnyítették tájékozódásunkat az időben, s bármiről kérdeztük, legyen az csillagászat, matematika, mindenre tudta a választ.
Arról nem is beszélve, hogy milyen empatikus személyiség. Bárkinek bármilyen apró-cseprő gondja volt, segített. Kedves volt, mosolygós és fáradhatatlan.
Én azt gondolom, egyáltalán nem mindegy, ha az ember 2 hétre elhagyja az otthonát, kivel (kikkel) tölti együtt az időt. Egy csoportban összejönnek különböző érdeklődésű, különböző felfogású emberek, de az idegenvezető feladata, hogy tudásán felül még az embereket is kezelni tudja.
Még sohasem írtam külön véleményt egy idegenvezetőről sem, de Tímár Zsuzsanna személyével azért teszek kivételt, mert úgy szakmai felkészültsége mint emberi magatartása, önzetlen segítőkészsége dicséretet érdemel. Örülök,
hogy megismerhettem és szívesen utaznék vele más relációba is.

Üdvözlettel

 

 

Simon Katalin 2018-12-11 16:53:42

Tisztelt Iroda, november 29 és december 10. között Mexikó II- útjukon vettem részt és egy pár gondolatot szeretnék az úttal kapcsolatban teljesen friss élményeimet leírni.
Jól szervezett, gördülékeny út volt, talán az első nap egy kicsit sok volt a program.
Az idegenvezető Timár Zsuzsanna Mexikóból maximálisan felkészült, történelmi hozzáértése ,a részletes kapcsolódó ismertetői mind hozzájárultak, hogy ebbe a
misztikus világba bepillantást nyerhessünk. Maximális segítőkészsége, tudása, odaadása, humanizmusa nagyban hozzájárult,hogy a csoport eligazodjon Mexikó általunk ismeretlen világában. Bármikor lehetett hozzáfordulni segítségért kivétel nélkül mindenkinek, vásárlásoknál, úton felmerülő bármilyen problémánál, tökéletesen vezette a csoportot.
A szállodák aránylag jók voltak, a buszok minden igényt kielégítettek, a mexikói idegenvezetők is megfeleltek az elvárásoknak.
Mindent összefoglalva jól szervezett és jól vezetett út volt.
Üdvözlettel Simon Katalin

 

 

Gera Edina 2018-12-04 15:29:04

Sziasztok! A november 15-28-ig szervezett India-Nepál körúton vettem részt, és szeretném köszönetemet és elismerésemet kifejezni a remek szervezésért. El nem tudom mondani mennyire jól éreztem magam a két hét alatt. A rengeteg program, a látnivalók, az elhelyezés, a szervezettség hihetetlenül jók voltak. Én, aki eddig soha nem voltam iroda által szervezett úton,(mindig magam által összelogisztikázott utakon járok) kellemes meglepetés volt. Jó szervezés, jó idő, még jobb csapat és egy szuper idegenvezető. Minden egyben volt. Köszönöm. Gratulálok, a további munkátokhoz kívánok sikereket és legalább ennyire elégedett utazókat.Ezer és egy köszönetem és hálám!

 

 

Juhász Judit 2018-11-16 19:26:45

Tisztelt AB Agro!

Október 7-e és 24-e között vettünk részt az Óriás Kína II. 18 napos körútjukon. Köszönetünket szeretnénk kifejezni az út lebonyolításával kapcsolatban, hihetetlenül kényelmes és informatív utazás volt, ami nagyon kellemes emlék marad számunkra. Kína egy ámulatba ejtő ország, melynek megismerésében külön szeretnénk köszönetet mondani idegenvezetőnknek, Poprócsi Árpádnak, aki történeteivel és lexikális tudásával még közelebb hozta hozzánk ezt a különleges világot. Örülünk neki, hogy egy olyan idegenvezető kísérte a csoportot, aki szereti ezt az országot, tiszteli a kultúráját és aki több éve visszajár ide, hiszen ez a csodálat mindvégig átjárta a vezetését. Külön köszönet érte, hogy soha nem siettette a csoportot, elegendő időt hagyva egy-egy látnivalónál mind a fotózásra, mind az elmélyülésre. Nagyon meg voltunk elégedve a kínai kísérőkkel is, lelkiismeretes és fáradhatatlan munkát végeztek. Kedves útitársainknak, Mariannak és Péternek ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni, hogy megtalálták és utánunk hozták a reptéren elveszített, Kínában vásárolt vízfestményünket. Reméljük olvassák a bejegyzésünket. Kár lett volna érte, remekül mutat a falon. :)

Üdvözlettel:
Juhász Judit és Pánszky Gyula